Üritused

Tehvandi Mäejooks

21
apr
Algus: 12:00
Lisa sihtkoht >>
Kontakt: Eesti Multispordi Liit
E-mail: siim@multispordiliit.ee
Telefon: 503 2748
Koduleht: Eesti ekstreemjooksu karikasari
Asukoht: Otepää vald, Valgamaa

III Tehvandi Mäejooks avab Eesti Ekstreemjooksu karikasarja hooaja.

Tehvandi Spordikeskuses kolmandat korda toimuva Tehvandi Mäejooksu eripäraks on asjaolu, et võistluse finiš paikneb Tehvandi hüppemäe maandumisnõlva ülemises osas ehk finišisse jõudmiseks tuleb osalejatel ronida ülesse mööda maandumisnõlvale paigaldatud võrkusid. 

Võistluspäeva Tehvandil avab kell 12.00 alguse saav 2km pikkune noortejooks, millele järgneb kell 12.30 põhijooks (11km) ja kell 13.00 lühijooks (6km).

Noorte- ja põhijooksust saab osa võtta nii individuaalselt kui ka 3-liikmeliste võistkondadega, lühijooksust ainult individuaalselt.

Tehvandi Mäejooks on tänavuse Eesti Ekstreemjooksu karikasarja avavõistluseks. Tehvandi võistlusele järgneb 5. mail Saku Ekstreemjooks, 1. juulil Tõrva Ekstreemjooks, 11. augustil Tartu Ekstreemjooks ja 26. augustil Viljandi Ekstreemjooks. Tõrvas ja Viljandis selguvad vastavalt ka takistustega maastikujooksu Eesti meistrid lühi- ja standardradadel. Saku võistlus on aga takistustega maastikujooksu Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsioonivõistluseks Eestis.

Kõikidel sarja võistlustel (v.a Tõrvas, kus toimub noorte- ja lühijooks) toimub noortejooks, lühijooks ja põhijooks ning sarja parimate tunnustamine toimub 26. augustil Viljandis.

Täpsem Eesti Ekstreemjooksu karikasarja üldjuhend on leitav aadressilt http://meieliigume.ee/eesti-ekstreemjooksu-karikasari-2018-juhend/. Soodne eelregistreerimine Eesti Ekstreemjooksu karikasarja osavõistlustele või kogu sarjale korraga on avatud sportos.eu keskkonnas aadressil https://www.sportos.eu/ee/et/eesti-ekstreemjooksu-karikasari-2018. Kõikidele neile, kes eelregistreerivad ennast kõikidele sarja osavõistlustele, on ette nähtud erikujundusega Eesti Ekstreemjooksu karikasarja spordisärk!


Otepää turismiinfo
Otepää
Via Hanseatica