Uudised

Munakas alustas 1. suvehooaega

14:30 08.07.2020
Autor: Otepää Turismiinfokeskus

Nüüd on see tõsi! Vana hea Munaka mäesuusakeskus on viimaks avatud ka suvel! Esimene suvehooaeg algas 4. juulil. Tooltõstuk avatakse kl 11.oo. NB ärge Axess kiipkaarti koju unustage. Talvised kaardid on kõlbulikud ka suvel!

Oodatud on nii mägi- ja maastikuratturid,kui ka jalgsimatkajad, sest mäkketõus Eesti esimesel tooltõstukil on elamus omaette.

Osav rattur suudab Munakalt kenasti laskuda ka tavalise xc hardtailiga, kuid loomulikult on kiirus ja adrenaliin hoopis teine downhill/enduro tüüpi rattaga. Just sellised on saadaval Munaka Bike Rental’is.

Bike Parki sobivate mägirataste lisaks laenutame ka e-rattaid. Kes proovinud ei ole tehke seda kindlasti!  Absoluutselt uus emotsioon – meie e-bike’ga ronida ka Munaka järskudest nõlvadest üles naerul näoga! Uskumatu! Ja milline vaevatu kogemus on nüüd Lõuna-Eesti imelise kuppelmaastiku avastamine rattasadulas! Mainitagu siinjuures, et rattabränd on – üllatus, üllatus – ROSSIGNOL! Jah, just!! Kuulsite õieti: #puremountaincompany, #anotherbestday!

Loomulikult töötab vana hea Munaka kohvik ning selle grillterrassil kõditab ninasõõrmeid talvest nii mällusööbinud šašlõki lõhn.

Suve lõpuni jääme avatuks kuuel päeval nädalas: T-L: 11-19 ja P: 11-18. Esmaspäeval on puhkepäev kuid vajadusel avame ka siis gruppidele ettebroneeringu alusel. NB: tugeva vihma, tormi ja äikesega on keskus suletud.

Alates Septembrist jääme avatuks ainult nädalavahetustel. Suurem huvi korral ka reedel.

Saadaval on ka suvised hooajapiletid! Tellimiseks kirjuta: flyhigh@munakas.ee, lisa tellimusele oma nimi ja kontaktandmed ja me saadame Sulle arve. Peale arve tasumist on hooajapilet võimalik kätte saada Munaka kassast keskuse lahtioleku aegadel.

Rohkem infot www.munakas.ee

Otepää turismiinfo
Otepää
Via Hanseatica