Uudised

Retrobest festival ning Pühajärve Jaanituli lükkuvad edasi järgmisse aastasse

10:15 28.04.2020

Pühajärve jaanituli toimub 22.-23.06.2021, Retrobest Festival 2. ja 3. juulil 2021.

Retrobest pole midagi ilma teie toetuse, rõõmsate emotsioonide ja muretu suvetundeta. Aitäh, et olete olnud meiega nii kannatlikud!

Raske südamega peame teatama, et seoses kehtiva eriolukorraga ning Vabariigi Valitsuse 27.aprilli otsusega keelata avalikud üritused kuni juuni lõpuni, lükkub Retrobest Festival väljareklaamitud kujul järgmisesse aastasse. Viiruse laiaulatuslik levik ei võimalda meil ei tehniliselt ega emotsionaalselt rahvusvahelist festivali korraldada. Ühineme spetsialistide arvamusega, et praegu ei ole aeg massikogunemisteks. Meelelahutuse mõte on lahutada meelt, mitte tekitada või luua suhtlemisbarjääre, ammugi noomida sotsialiseerujaid. Me ei kujuta neid tuhandeid ja tuhandeid rõõmsaid inimesi teineteisest 2+2 kujul distantsi hoidmas. Kindlasti ei piirduks ka teie oma sõpru kohates vaid kaugelt viipamisega.

Ürituse korraldajana peame oma külastajate tervist esmatähtsaks. Oleme tänulikud, et otepäälased on Retrobesti möödunud aastatel nii soojalt vastu võtnud. Just kohaliku kogukonna kindlustunne ja turvalisus on üks meie korraldamise olulisemaid kriteeriume. Ärge muretsege - peame selle lõbusa juubelipeo siis, kui selleks on õige aeg! Jätame muutmata seltskonna, samaks asukoha, programmi ja kõik selle, mis on meid maagilise Pühajärve ja Retrobesti puhul alati kokku toonud.

Retrobest Festival lükkub aasta võrra edasi ja toimub 2. ja 3. juulil 2021. Kõik siiani väljareklaamitud artistid esinevad järgmise aasta juubelipeol, nende hulgas Hermes House Band & Lou Bega, DJ BoBo, Sandra, JAM, 2 Quick Start, Smilers, Vennaskond, Singer Vinger, Anne Veski, Justament. Lisa-aasta toob programmi hulgaliselt üllatusi ja pidu tuleb planeeritust veelgi uhkem, sest ettevalmistusaeg on ju kahekordistunud.

Kõik ostetud piletid kehtivad automaatselt järgmise aasta festivalile. Garanteerime praegustele piletiomanikele soodsaima võimaliku piletihinna. Piletite võimalikud tagasiostutingimused selguvad pärast eriolukorra lõppu ja tehakse teatavaks aadressil www.retrobest.ee

Aitäh teile mõistva suhtumise eest! Hoidke end ja oma lähedasi! Olge terved, seltsimehed!

 

Retrobesti korraldajad

Allikas: otepaa.ee
Otepää turismiinfo
Otepää
Via Hanseatica